NederlandsDeutschEnglish

Holiday in Twente!

Twente is a part of the Dutch province Overijssel and is well known for its scenic and beautiful countryside and nature. Due to the local hospitality and forbearance everybody feels themselves "at home" in Twente.

Dat thuisgevoel vindt u ook in onze bungalow op vakantiepark Bavelds Dennen. Deze hebben wij een paar jaar geleden gekocht en volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht. Zo is er een nieuwe keuken die is voorzien van alle gemakken en heeft de nieuwe badkamer een inloopdouche met wastafel en apart toilet. Op het eigen overdekte terras in de ruime tuin van 750 ziet u een verscheidenheid aan vogels, konijnen en eekhoorntjes. Een oase van rust, groen en geborgenheid is wat u zult ervaren.

Het vakantiepark Bavelds Dennen is ruim opgezet in een bosrijke omgeving en kent vele mogelijkheden. Een gezellig restaurant, een mooie visvijver en een tennisbaan zijn een paar van die faciliteiten. En natuurlijk mag een bezoekje aan de gezellige dorpjes, stadjes en authentieke Twentse trekpleisters in het mooie Twentse landschap niet ontbreken.

Wij zijn er trots op u te mogen verwelkomen in onze bungalow waar we u graag een gevoel van thuis willen geven.
Tot ziens bij Vakantiehuisje huren Twente!